PARTNERS MIJN BREINCOACH CAMPAGNE

 

 

Provincie Limburg

 

De provincie Limburg heeft zich bereid verklaard om de campagne van MijnBreincoach financieel te ondersteunen en waar mogelijk te faciliteren.

 

 

Alzheimer Onderzoeksfonds Limburg

 

Het Alzheimer Onderzoeksfonds Limburg heeft zich ingespannen om aanvullende financiering voor het project mogelijk te maken, onder meer via de inzamelingsactie 'Limburg Helpt Onvergetelijk'.

 

 

Zuiderlicht (Maastricht)

 

Zuiderlicht heeft het campagneconcept van MijnBreincoach vormgegeven en is verantwoordelijk voor de campagnewebsite en het ontwerp van de campagnematerialen.

 

 

Betawerk (Heerlen)

 

Softwarebedrijf Betawerk tekent voor de ontwikkeling van de MijnBreincoach app, met als onderdeel hiervan het LIBRA-algoritme waarmee de persoonlijke verbeterscore berekend kan worden. De applicatie werkt samen met de software van Sananet, die de content van MijnBreincoach aanlevert aan de app.

 

 

Sananet (Geleen)

 

Sananet heeft zijn eCoaching softwaregeschikt gemaakt om samen te werken met de MijnBreincoach-app, om de leefstijladviezen op maat aan de gebruiker van de app aan te kunnen bieden.

 

 

GGD's Zuid Limburg en Limburg Noord

 

De regionale GGD's hebben een belangrijke rol gespeeld bij de voorbereiding van de campagne en de selectie van deelnemers aan het wetenschappelijke onderzoek dat hier onderdeel van is.

 

 

Continium Discovery Center (Kerkrade)

 

Continium speelt een belangrijke rol in de uitrol van de campagne, als platform voor kennisoverdracht en de ontwikkeling van publieksgerichte activiteiten op het gebied van gezonde hersenen.

MijnBreincoach