Op BreinWeb zijn trainingen samengebracht die zijn ontwikkeld voor mensen die op internet de gezondheid van hun hersenen willen verbeteren.

 

Via het portaal van BreinWeb worden verschillende trainingen aangeboden:

 

Houd Uw Brein Vitaal! - een kortdurende, verhelderende cursus over hersen-gezondheid en hersenveroudering

 

Brain Aging Monitor - een intensieve training die u helpt om via een gezonde leefstijl te werken aan uw hersengezondheid

 

TAPASS - verbeteren van uw prestatie op geheugen en aandachtstests via spellen (het onderzoek naar de effectiviteit van deze training is nog gaande)

 

Wanneer u graag geholpen wilt worden bij het kiezen van één van deze trainingen dan kunt u de Keuzewijzer invullen. Aan de hand van uw persoonlijke gegevens en uw eigen voorkeuren krijgt men een vrijblijvend advies over de training die bij iemand past.

 

De eindproducten zijn wetenschappelijk geëvalueerd en worden vanaf nu laagdrempelig beschikbaar gesteld via verschillende partners, gespecialiseerd in e-Health diensten. Behalve via BreinWeb kunnen deze diensten ook via andere kanalen aangeboden worden, zoals door bedrijven of instellingen die deze diensten aan hun werknemers beschikbaar willen stellen. Via de websites van de afzonderlijke BreinWeb-diensten wordt meer informatie gegeven over de mogelijkheden om deze e-Health diensten voor een specifieke doelgroep te gebruiken.

BreinWeb

 © BreinWeb 2019